nWelkom!

nIeder kind zit wel eens niet lekker in zijn vel en heeft daarom af en toe een steuntje in de rug nodig. nVaak merk je als ouder zijnde dat je kind niet gelukkig is, maar je staat iets te dichtbij om ndaadwerkelijk de helpende hand te kunnen bieden: uiteindelijk wil een kind niets liever dan gewoon nlekker kind zijn: onbezorgd zichzelf ontwikkelen en als ouder niets liever dan dat je kind gelukkig is. nDat is dan ook het streven van praktijk “Ik kan het op eigen vleugels!”.

nIn deze praktijk ontdekken kinderen en jongeren waar hun krachten en kwaliteiten liggen. Op de npagina ‘methodes en behandeling’ wordt hier uitgebreid aandacht aan besteed.

n“Ik kan het op, eigen vleugels” staat voor behandelingen op maat, doelgericht, helder en open, zodat nde kinderen en jongeren weer met beide benen op grond komen te staan en vol zelfvertrouwen en nacceptatie weten dat ze uniek zijn en prachtige eigenschappen bezitten!

 

   

Welkom!   over mij   methodes   ik wil hulp vragen voor mijn kind   e-mail/tel.counseling   coaching   tarieven   speciaal voor jou   contact