[Union Jack] This page is also available in English.

Ons logoWelkom bij La Donnée!

Dit is de webstek van petanquevereniging La Donnée. Hier vind je allerlei informatie over onze jeu de boules-vereniging.

La Donnée voert een beleid van openheid. Daarom zijn de meeste stukken voor alle belangstellenden eenvoudig in te zien. De notulen van vergaderingen en onze ledenlijst zijn vertrouwelijk, om wille van de privacy.

Minimix

Iedere eerste en tweede zaterdag van de maand houden wij een minimix ter promotie van onze sport en onze vereniging. U bent vanaf 13.00 uur welkom om in te schrijven; we beginnen om half twee. U speelt drie partijen. De inleg is €2,= per persoon. Licentie is niet verplicht.

Let op! De minimix gaat niet door als we op die dag een open of intern toernooi hebben, of wanneer bij een van onze zusterverenigingen op die dag de winteruitwisseling wordt gehouden. Kijk voor de zekerheid even op onze Activiteiten-pagina, waar u al onze toernooien kunt vinden.

Verhuur clubhuis

Eens iets anders doen dan een escape room of een high tea?
Tegen een geringe vergoeding kunt u gebruik maken van ons clubhuis, bijvoorbeeld voor uw personeelsuitje, kinderfeestje of reŁnie, al dan niet in combinatie met een bouleclinic, waar onze leden u de finesses van het jeu de boulespel uitleggen.

Over La Donnée

Klik op een van de volgende links voor informatie over:

Onze sponsors

Ace Media††† Autoschade Centrum Goirle††† Haarstylist Marthijn††† P. van Wees Timmerwerken ††† bo-rent ††† Truckland† † Di-Sign belettering††† Van Roessel Boerderijproducten††† Pijnenburg grondwerken ShortleaseLand