Info:

 

“Even voorstellen”

 

Poppentheater Lieselot

Is een reizend theatertje en speelt haar voorstellingen op locatie van de opdrachtgever.Poppenspeelster Liset van Lanen is reeds sinds 1993 actief en sinds 1997 is zij zelfstandig beroepsbeoefenaar. Daarnaast speelt zij op Billybirdpark Hemelrijk te Volkel in het vaste poppentheater waar in teamverband wordt gewerkt. (zie contact/links)

 

Voorstellingen

In haar eigentijdse voorstellingen met handpoppen streeft Liset naar intensief contact met de kinderen, waarbij ontspanning boven educatie staat.

Belangrijk is de belevingswereld van de kinderen en de lach mag niet ontbreken.

De voorstellingen duren ongeveer 30 minuten en zijn bedoeld voor

peuters en kleuters,(zie voorstellingen) en iedereen die zich weer kind wil voelen.

 

Speellocaties/voorzieningen

Goede speellocaties zijn onder andere scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, theatertjes, jeugdcentra en *kinderfeestjes *(voorstelling incl. schminken, zie link) Locaties binnen zijn het meest geschikt.

Buiten kán gespeeld worden mits er in de directe omgeving minimale geluidsoverlast is en er een tochtvrije overkapping beschikbaar is.

De meeste voorstellingen worden gespeeld met versterkt geluid.

Stroomvoorziening dient aanwezig te zijn plus een vlakke ondergrond van min. 2,5 x 3 meter als speelruimte. Voor kleine/kinderfeestjes is minder ruimte nodig.(2 x 2 meter) Verduistering van de ruimte is niet nodig.

 

Speelagenda

Vrijwel alle voorstellingen van Poppentheater Lieselotje vinden in opdracht/ privésfeer plaats. Voor eventuele open voorstellingen kunt u telefonisch informeren, of een kijkje komen nemen op Billybirdpark Hemelrijk te Volkel waar op woensdag,- vrijdag en zondagmiddag(winter) om 14.30 uur een voorstelling gespeeld wordt.

 

Liset van Lanen, tel (073)6426227