no-rightclick
 
Sticker Paradise
Speciale actie:
1 vel euro 1.25
10 vellen euro 10.00 en ieder volgend vel euro 1.00
Welkom op de site van Sticker Paradise.

Op zoek naar leuke naam/adres en tekst stickers voor jong en oud dan bent u hier aan het juiste adres. Wilt u geen afbeelding erbij maar alleen tekst dan kan dit natuurlijk ook. Kosten zijn gewoon hetzelfde. Deze stickers zijn super leuk voor bv op een tractatie of als bedankje, ook worden ze vaak gebruikt als tractatie na een feestje.
Niet alleen leuk voor de kids maar ook voor u zelf. Denk bv aan adres stickers of heeft u een eigen (ebay) winkeltje dan is het ook leuk om u eigen stickers te hebben.
Vrijwel alles is mogelijk.

Wegens het grote aantal tevreden klanten hebben we nu deze site gemaakt zodat het hopelijk wat overzichtelijker is voor iedereen.

Uitleg:

Stickers worden geprint met professionele kleuren/foto printer op kwaliteit Avery etiketten. Op 1 vel zitten 21 stickers. Per vel 1 afbeelding en 1 bepaalde tekst mogelijk. Dit kan een naam zijn of een heel adres of andere tekst precies wat u wilt. Lettertype en grootte worden door ons aangepast zodat het toch duidelijk te lezen blijft. Voorkeur voor de kleur tekst kunt u doorgeven als u wilt. De achtergrond is standaard wit.

Kijk rustig door de diverse categorieŽn hierlangs.
Heeft u een keuze gemaakt mail ons dan de naam van de pagina door en het nummer van de afbeelding die u wilt bv Dora the explorer afbeelding 6 of Bugs Bunny afbeelding 3 etc. Wilt u meerdere vellen doe dit dan voor ieder vel met de tekst die u erbij wilt en de tekstkleur. LET OP!!!!!!!!!!!!! Geef de tekst juist aan ons door. Denk dus aan hoofdletters en spelling. Wij maken ze precies zoals u het doorgeeft.


Wij voegen geregeld nieuwe afbeeldingen toe kom dus nog eens langs om te kijken wat er nieuw is.

Verzendkosten:
1 t/m 5 vellen: 0,78
6 t/m 10 vellen: 1,17 
11 t/m 15 vellen: 1,56
16 t/m 20 vellen: 1,95
Daarna per 5 vel extra 0,39

Na het posten zijn wij niet verandwoordelijk voor eventuele late bezorgingen.
Ook plakken wij een sticker op de envelop met de tekst niet vouwen erop en doen we er karton tussen. Dit is alles wat wij kunnen doen om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Mocht een envelop toh beschadigd aankomen dan zijn wij hier niet verandwoordelijk voor maar de TPG. U kunt dan een klacht bij hen indienen.