Home
Het vakantiehuis
Prijslijst
Leuke Links
Reacties!
Route
Contact
Het vakantiehuis bevindt zich in het gehucht Maasband, gemeente Stein, gelegen in gastvrije Zuidlimburgse grensmaasgebied. De woning is centraal gelegen ten opzichte van diverse natuurgebieden en gezellige dorpjes.

De omgeving biedt uitstekende mogelijkheden om te fietsen en te wandelen, gezellig te winkelen of te genieten op een terras. Tevens zijn er talrijke bezienswaardigheden, attracties en mogelijkheden om actief bezig te zijn zoals kajakken over de Maas.

Op circa 2 km afstand ligt het dorp Stein met een leuk overdekt winkelcentrum met gratis parkeren. In Stein ligt ook het recreatiepark Steinerbos, een grote speeltuin met binnen- en buitenzwembaden. Op circa 20 km afstand liggen de gezellige steden Maastricht, Heerlen en Valkenburg. Daarnaast ligt BelgiŽ aan de andere kant van de Maas, bereikbaar met de auto in tien minuten. Duitsland ligt ook maar op 20 minuten afstand. In BelgiŽ en Duitsland zijn ook vele bezienswaardigheden.

De woning is gelegen in een landelijke omgeving en biedt veel rust. De omgeving is ook ideaal voor kinderen, er is weinig verkeer, 30 km zone.

Rechts staan een aantal foto's van de woning en de nabije omgeving.
U kunt op de foto's klikken voor een grotere weergave.


Home
Het vakantiehuis
Prijslijst
Leuke Links
Reacties!
Route
Contact

© 2004    I. Deckers - Tholen