Welkom

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site.

In 2005 heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de pc en het internetgebeuren. Ik bezocht voornamelijk hondenforums. Daar zag ik leuke fotobewerkingen van honden en dat wilde ik ook kunnen.
Toen ben ik me gaan verdiepen in het fotobewerkingsprogamma
Paint Shop Pro en via allerlei PSP-forums met lessen en eindeloos vragen te stellen heb ik me dat progamma een beetje eigen gemaakt. Het leukste vind ik om voor mij bekende mensen van een ander 'jasje' te voorzien.
Daarom bestaat deze site voornamelijk uit door mij gemaakte fotobewerkingen.


Vakantie vieren en andere landen ontdekken is ook een liefhebberij. Sinds de digitale camera heb ik ook wat vakantiefoto's hier neergezet . Ga met de cursor even over titel van de vakantiepagina(s) en je ziet al een eerste foto. Onder de foto knop onderaan een vakantiepagina zit een link naar een fotoalbum.Hier kom je terecht in een diashow gemaakt met Picasa, mocht dit niet zo zijn dan kun je op diavoorstelling links in Picasa klikken en zelf de snelheid bepalen. Mocht er helemaal niets te zijn in Picasa zou ik het op prijs stellen als je mij daarover bericht via mail.

Maar ook het markiesje Dino neemt een belangrijke plaats in, want met deze hond is het tenslotte allemaal begonnen. (helaas heeft Dino 25 augustus 2011
afscheid van ons en deze wereld genomen )

 

* om alles te kunnen zien moet de pop-up blokkade voor deze site uitgeschakeld worden, ook kan het zijn dat bijvoorbeeld bij de Charlie en psp lesjes site een andere browser gekozen moet worden. Ook geven niet alle tablets de site weer zoals bedoeld.
 
naar dinofoto's-dinopsp-dinofamous-dinboallerlei-pspeffectenad-pspkerstshowanimatiespsp-lesjesnaar charlie
thailandmexicoturkijemarokkola-palmaruslandjordanienaar cubanaar istanbulcruise_januari
  ga naar gastenboek

Ik vind het leuk als je een berichtje in mijn gastenboek zet.

Voor vragen stuur dan een mailtje naar

Ramona R

bijgewerkt op 07-11-2012