Een behandeling brengt verlichting bij vermoeidheid, rugpijn, nek- en schouderklachten, gewrichtspijnen, slapeloosheid, depressie, aandoeningen aan organen, migraine en spijsverteringsklachten. Ook is de werking zeer effectief gebleken bij emotionele problemen en stress. 


Shiatsu is een milde maar dynamische duimdrukmassage; door op een specifieke manier druk uit te oefenen op het lichaam, wordt de levensenergie in beweging en in balans gebracht. Deze behandeling wordt in combinatie met Reiki gegeven, een eeuwenoude methode van het doorgeven van genezende energie door middel van handoplegging. Het zelfgenezend vermogen wordt door deze combinatiebehandeling gestimuleerd, met als doel het verminderen of wegnemen van pijnen en klachten.


Blijf dus niet langer rondlopen met lichamelijke of geestelijke klachten. Ervaar ook de helende werking van deze eeuwenoude, beproefde methodes. Investeer in een goede gezondheid en ga met een verlicht, tevreden en ontspannend gevoel weer naar huis!

 

Bloesem

In de leer van Shiatsu hebben bepaalde zaken een betekenis; lentebloesem staat voor lever en galblaas.

Steeds meer mensen vinden baat bij massages gebaseerd op eeuwenoude Oosterse tradities, ook als reguliere geneeskunde geen uitkomst biedt. Als gediplomeerd Reiki- en Shiatsu-therapeut kan ik u helpen bij een breed scala aan klachten en lichamelijke ongemakken. Bovendien werken Shiatsu en Reiki preventief, door de zeer ontspannende en verlichtende werking.