M. J. van Beek Freelance Genealoog

😒 Terry 😛
😛 WELKOM 😒
Graag zou ik willen zeggen dat er ook goede personen zijn die zichzelf een goede Genealoog noemde, maar helaas is dit niet zo! Het is jammer genoeg ook anders.

En dan komt deze persoon (zie foto) je pad die zelf zegt Genealoog te zijn.

Die de boel verziekt voor een andere Genealoog. En andere Genealoog ben ik dan "M.J. van Beek."

Deze Knip en Plak oplichter is de eigenaar vanAvatar
Dit geldt voor jou.


Tery van Erp.

Be honest and not a scammerWat ik doe.


Ik beperk mij alleen tot de familienaam

"van Beeck, Beek".


Over de rest op zijn website zal ik verder niets zeggen. Maar heb wel zo mijn bedenkingen.Wat deed hij bij mij


Hij pleegt plagiaat.
Dit wordt omschreven als diefstal van tekst van iemand anders en die als eigen werk publiceren. Zie voor meer omschrijving over:

Hij steelt je genealogie van internet, vervolgens publiceert hij die op zijn eigen website, waar hij het doet voorkomen alsof hij de auteur en maker van de gestolen genealogie is.

Het gaat hier om een genealogie die ik zelf heb samen gesteld. Zelfs met nog in leven zijnde personen die hier voor geen toestemming tot publicatie hebben gegeven.

De Afbeeldingen in mijn genealogie heeft T. niet mee genomen, maar wel alle omschrijvingen naar de foto's en ook nog linken naar afbeeldingen die bij hem niet werken. Verder zitten er nog veel fouten in het gekopieerde Genealogie. Hij heeft het gewoon 1 op 1 gekopieerd.

Dit is de web: waar mijn gejatte gegevens staan..


In de bestandem die hier op mijn website komen, daarvan heb ik de meeste fouten hersteld,
voor zover ik die heb kunnen ontdekken.


De Persoon is kinderachtig.


Bij de opmerking die je onderaan de pagina kunt plaatsen.
Als je T. v. E. aanspreekt met een mededeling dat dit niet zo netjes is wat hij doet of heeft gedaan, dan reageert hij er niet eens op. En hij plaatst de opmerking ook niet op zijn website.
De opmerkingen die hij wel op zijn site zet, zijn de opmerkingen die in zijn voordeel zijn.

Op een E-mail met de vraag om het bestand te verwijderen of aan te passen. Hier reageerd de L... ook niet op...AvatarTery van Erp.

Scammer be HONEST

Verwijder de van beek Genealogie en maak een nieuwe.

ik bedoel daarmee zelf samen stellen en niet kopieren.

Als je geïnteresseerd ben in de gestolen gegevens of wat dan ook, prima maar dan mag je flink in je buidel tasten hij vraagt er nogal veel geld voor. En als wat koop dan ben je ineens een heler. Zie


Ik raad het voor "van Beek" gegevens af, het is aan u.


Wil je deze negatieve pagina laten weg halen?


T. je kunt deze negatieve pagina laten verdwijnen door het bestand over de van Beeken op je site te verwijderen. en dan maar eens zelf een nieuwe maken als je er de tijd voor hebt......

M.J. van BeekT. v. E. laat ik het zo zeggen ik ben niet tegen dat jij een genealogie of stamboom over de familienaam "van Beek" aanlegt en publiceert ik vind het prima maar dan wel even zelf een eigen bestand aanleggen en niet stelen bij de webhosting mijndomein.nl..