Welkom op de website van Diddl & friends !!!

Deze site is uit hobby geboren, ik ben namelijk zelf helemaal gek op die kleine springmuis en zijn vriendjes. In de loop der tijd heb ik dan ook heel wat afbeeldingen verzamelt en heb er inmiddels zoveel dat ik besloten heb om er wat mee te gaan doen ... gevolg ... deze website.

Alle door mij geplaatste afbeeldingen mag je opslaan op je eigen computer, voor prive gebruik, om b.v. emailtjes op te vrolijken. Er is maar een ding wat niet mag en dat is de afbeeldingen linken. Tip om je eigen link te maken ... Sla de afbeelding op in je eigen pc, open een GRATIS fotoboek op b.v www.photobucket.com, daar kun je de afbeeldingen 'uploaden' vanaf je eigen pc en je hebt je eigen hyperlinks die je kan plaatsen op jouw eigen site. Hou je hier a.u.b. aan en verpest het niet voor anderen.

Mijn verzameling is trouwens nog lang niet compleet, bijna dagelijks komen er nog nieuwe afbeeldingen bij, die ik dan ook weer regelmatig aan deze site zal toevoegen. Dus ben je straks uitgekeken, kom dan zeker eens terug voor alle nieuwe dingen. Ik zou het heel leuk vinden als je een berichtje achter laat in mijn gastenboek, ook tips zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Heb je zelf ook een website en zou je het leuk vinden als ik op mijn pagina naar de jouwe verwijs, dan stuur me gewoon een berichtje, enige voorwaarde is dan natuurlijk dat jij op jouw pagina ook een link naar "Vrienden van Diddl" plaatst.

Heel veel Diddl plezier !!!

Diddl stelt zijn vrienden voor

Diddl stelt zijn familie voor

Diddl :  1   2   3   4   5   6   7   8  9   10   11

Diddlina : 1   2   3   4 

Pimboli :  1  2  3  4  5  6  7

Diddl's Friends : 1

Diddl's Kerst : 1  2

Alfabet     

 Achtergronden

Sterrenbeelden

                                                                                 

                                                                         Mijn gastenboek