Het is al weer bijna 17 jaar geleden dat we het pand Munnekeholm 10 in Groningen verlieten.

In feite kwam hiermee ook het tijdperk van de bank "oude stijl" ten einde. We gingen op een aantal andere locaties (Geulstraat, Stationsweg) verder. Ikzelf heb de sfeer op de nieuwe gefuseerde bank als veel zakelijker ervaren en daarin stond ik zeker niet alleen. Voor velen voelde de sfeer op de "MuHo" als de goeie ouwe tijd waarin het allemaal veel gezelliger was Of dat echt zo was valt niet te bewijzen. Maar een ding is zeker: Je had meer overzicht!  

Daarom is het misschien wel een aardig idee deze sfeer op internet opnieuw te beleven! Net zoals op de 2e echte reunie onlangs op 15 september 2006 in Cafe Jan Westerhoff, die behalve sfeervol ook erg gezellig was! Ook hulde aan de organisatoren Willem Holthof en Ans Neve! Het was perfekt geregeld en de wegblijvers hadden beslist ongelijk!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ben je het daarmee eens? Of misschien juist helemaal niet natuurlijk! Misschien heb je nog andere ideeŽn! Maar laat het in elk geval weten!! Ook foto's etc zijn welkom. Wellicht kan dan een selectie hiervan op deze website geplaatst worden. Mijn aandeel kun je hier al vast zien door middel van foto's en videofragmenten hoofdzakelijk uit 1992. Foto's van de 2e reunie in Cafe Jan Westerhoff ( 15-9-2006) staan HIER!! Vraag: Is er nog iemand in het bezit van foto's van de 1e reunie in Marum (1999, dus alweer even geleden)?? Die zou ik dan ook nog kunnen plaatsen!

Correspondentie gaarne via onderstaand E-mail adres! of gastenboek Vergeet dan niet je eigen adresgegevens door te geven!

Deze website is opgezet door Martin Wiersema, destijds werkzaam op de afd. Boekhouding. (c.2009)


Meer foto's: Zie fotopagina 1, fotopagina 2 , Reunie 2006

Attentie: Hierboven is de video Munnekeholm 1992 te zien! Klik HIER of op het plaatje!

(Ook te zien in mijn foto en video album, in de map Overig en Album Munnekeholm 10: zie hieronder
(Klik op  het pijltje linksonder om de video te starten).

--- >>>>Zie ook de reactie op deze film door het Weblog Gelkinghe uit Groningen!!<<------------

Zeer interessant om te lezen! (Gewoon op Weblog Gelkinghe hierboven klikken en u komt er vanzelf)


Commentaar Suggesties ? Gaarne op mijn E-mail adres. MPW55A@netscape.net

Gastenboek: Uw reactie of commentaar is dan zichtbaar voor iedereen! Klik HIER


 

Terug naar vorige menu >>.


 

 

http://m1.nedstatbasic.net/n?id=AB3DiAAEEIlomqkvBucBgu/MMZEA

-->