HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Voor de zalmwraps:

Smeer de wraps (zoveel als je nodig hebt) in met de roomkruidenkaas. Leg daarop een strook zalm in heel de breedte. Leg ook een strook sla erover of eronder. Rol de wrap zo strak mogelijk op en steek er gezellige prikkertjes in. Snijd ze op gewenste grootte.

 

Voor de hamwraps:

Smeer de wraps in met de pesto. Leg de plakken ham er in de breedte op. Strooi er wat pijnboompitjes over. Leg er ook een strokkje sla bij. Rol deze ook weer zo strak mogelijk op en steek er prikkertjes in. Snijd ze op gewenste grootte.

 

Variatie tip:

Op de tortilla kun je in principe alles doen. Bv ananaskaas met kipfilet dunne plakjes augurk en rucola sla. Je kunt ook een variant maken met carpaccio of kip met saus en komkommer.

Alles wat je lekker vind kun je erop erop doen.

 

 

                                                       

 

• tortilla’s/wraps

• gerookte zalm

• roomkruidenkaas

• ijsbergsla of ruccola

 

• tortilla’s/wraps

• pesto (rood)

• rauwe ham

• pijnboompitjes

 (even gebakken)

• sla

 

 

* Uit 1 wrap kun je ong.

  7 hapjes halen.

 

 

Wraps met zalm en kruidenkaas & Wraps met rauwe ham
Van: Joyce Verbeek
Extra informatie:
Wraps heb je in verschillende stijlen, in het Oosters, Italiaans, Mexicaans, enz. Je kunt ze warm en koud eten.
De tortilla’s zelf zijn ook in verschillende smaken en maten verkrijgbaar.