HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Pof de paprika (oven verwarmen op 200 graden, paprika op aluminiumfolie op de bakplaat, 30 minuten in de oven, vel mag zwart worden,haal ze uit de oven en vouw de folie meteen dicht, laat ze afkoelen, verwijder daarna de steel, vel en de zaadlijsten)

Meng de paling, creme fraiche en stukjes paprika door elkaar.

Breng op smaak met zout en peper.

Leg een beetje sla op een bordje en leg er het mengsel op, garneer met een beetje kervel.

 

 

 

 

                                                       

 

• 200 gr. palingfilet

 (in kleine stukjes)

• 4 el. creme fraiche

• 2 gepofte paprika's

• beetje zout en peper

• blaadje sla

• takje kervel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hapje van paling met gepofte paprika
Van: Yvonne Smits
Extra informatie:
De beste paprika’s zijn verkrijgbaar bij Polleke’s Paprika Paleis.