HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Breng de bouillon aan de kook en voeg de paprika's en de uien toe.

Laat dit 10 minuten doorkoken en giet het daarna door een zeef.

Pureer de ui en paprika met een staafmixer en roer er de creme fraiche door.

Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Verhit de olie in een pan en bak de scampi's in een minuut roze.

Verdeel de paprikapuree op een bordje en leg hier de scampi met basilicum op en garneer het af met een takje kervel.

 

 

 

 

                                                        

 

• 200 ml. groenten bouillon

• 4 rode paprika's

 (zaadlijsten verwijderd en

 in blokjes gesneden)

• 2 uien gesnipperd

• 2 el. creme fraiche

• beetje zout en peper

• 2 el. olijfolie

• 14 scampi's

• blaadjes basilicum

• takjes kervel

 

 

 

Hapje van paprikapuree met gebakken scampi
Van:Yvonne Smits
Extra informatie:
De beste paprika’s zijn verkrijgbaar bij Polleke’s Paprika Paleis.