HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Snijd de helft van de verse bieslook fijn en roer dit door de zure room. Breng de bieslookroom op smaak met zout en peper. Snijd de gerookte kipfilet in 16 dunne plakjes.

Snijd een geroosterde paprika in dunne reepjes. Bestrijk het witbrood dun met olijfolie en rooster ze aan beide zijden goudbruin.

Steek met een uitsteekvorm 16 sterren uit het geroosterde brood. Bestrijk elke broodster met bieslookroom en leg er telkens een plakje kip en wat paprikareepjes op.

Stapel steeds twee belegde broodsterren op elkaar. Druk licht aan en garneer met een schepje bieslookroom en de overige sprietjes bieslook. Steek in elke ster eventueel een cocktailprikker.  

 

 

 

 

 

                                                        

 

• 1 zakje verse bieslook

• 725 ml zure room

• zout en peper

• 1 gerookte kipfilet

• 1 geroosterde paprika      

   (uit een pot)

• 8 sneetjes witbrood

• olijfolie

• uitsteekvorm (ster)

 

 

 

 

 

Toaststerren met bieslook-
room en gerookte kip
Van: Joyce van de Wiel
Tip:
Ÿ
U kunt natuurlijk ook andere vormen gebruiken voor het uitsteken van het geroosterde brood.
Ÿ
Bereidingstijd: ca. 15 minuten