HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met zout in 20 min. Gaar.

Kook ondertussen de snijbonen en sugarsnaps in weinig water met zout in 4 min. Beetgaar.

Verhit een koekenpan en bak de spekreepjes 5 min.

Roer de honing en 2 el water erdoor.

Stamp de aardappelen met de crème fraîche. Schep de snijbonen, sugarsnaps en het witlof erdoor en breng op smaak met peper en zout.

Neem de spekjes uit de pan en strooi ze over de stamppot. Maak een kuiltje en schenk hier de honingjus in.

 

Erg lekker in combinatie met het stoofpotje.

 

 

 

 

 

                                                       

 

• 1500 gr kruimige

  aardappelen

• 300 gr snijbonen

• 200 gr sugarsnaps

• 1 el olijfolie

• 250 gr magere

   spekreepjes

• 1 el honing

• 1 bekertje crème fraîche

   (125 ml)

• 2 struiken witlof, in

   ringen

 

 

 

 

 

 

Zomerstampot
Van: Joyce Koks