HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Verhit de boter in een koekenpan en braad het vlees om en om aan beide kanten bruin.

Gooi intussen de uien en de paprika erbij en laat even mee bakken. Haal het vlees eruit en leg apart op een snijplank. Bak de uien en de paprika verder. Doe in een braadpan de tomaten blokjes en voeg de uien en paprika toe en voeg het bier toe. Zet dit op een hoog vuur en snijd het vlees intussen in stukken Voeg het vlees toe aan de tomaten. Als alles kookt voeg dan het laurierblad, de kaneel, de ontbijtkoek, de Worcestershiresaus, de keriepoeder en de mango chutney toe. Draai het vuur laag en laat het geheel 2 a 2½  uur stoven tot het vlees zacht is.

 

Lekker in combinatie met het zomerstampotje.

 

 

 

 

 

                                                       

 

• 700 gr.

  Runderbraadlappen

• 2 uien

• 1 paprika

• 1 blik tomaten blokjes

• 2 flesjes bier

• 3 plakken ontbijtkoek

• 3 flinke eetlepels mango

   Chutney

• 5 eetlepels

   Worcestershiresaus

• peper en zout

• 1 tl paprikapoeder

• 1 tl kerriepoeder

• 1 tl kaneelpoeder

• 1 laurierblad

 

 

 

 

 

Stoofpotje
Van: Mignon