HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Voeg de ingredienten op je eigen smaak toe. Doe de tonijn, mayonaise, kappertjes, witte wijnazijn, peterselie, ansjovis met wat peper en zout in de keukenmachine.

Mix het door elkaar en de saus is klaar.

Doe de rucola op een bord en doe er een beetje saus over.

Drapeer vervolgens de kalfsfricandeau erover en doe er nog wat saus overheen.

Snijd wat rucola fijn en strooi dit erover heen.

Eventueel wat zalmeitjes of kaviaar erbij en smullen maar.

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

• Kalfsvleesfricandeau

• Blikje Tonijn

• Mayonaise

• Kappertjes

• Witte wijnazijn

• Ansjovis

• Zout & Peper

• Peterselie

• Rucolasla

 

• Eventueel ter decoratie

   wat zalmeitjes of kaviaar

 

 

 

 

 

 

Vittello
Van: Pieternel