HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Fruit ui in de pan.

Doe daar ongeveer 3 theelepels Kerriepoeder en wat knoflookpoeder (of verse knoflook) bij.

Ondertussen maak je ook de kippenbouillon.

Daarna een schepje kippenbouillon tegelijk met wat bloem bij de gefruite uitjes scheppen. Blijf ondertussen heel goed roeren i.v.m. klontjes. Blijf dit zo doen totdat de bouillon op is. Breng daarna op smaak met zout en peper. Om de soep romig te maken heb ik er nog een flesje Kook room erbij gedaan.

 

Als extra heb ik er nog  gebakken garnalen aan een soort sateprikker bovenop het glas gelegd.

 

Smakelijk!!

 

 

 

 

 

                                                       

 

• 1 Ui (gesnipperd)

• 3 tl Kerriepoeder

• Bloem

• Kook room

• 1 ltr Kippenbouillon

• Knoflook(poeder)

• Zout & Peper

• Garnalen

 

 

 

 

Kerriesoep
Van: Adjana
Tip: Als je soep te zout is. Dit was namelijk bij mij gebeurd. Doe er dan een paar zoetjes bij.

Variatietip: Je kan ook kip in de soep doen als je niet van vis houdt.