HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Snijd de bolle kant van 2 derde van de tomaatje af. Zo kan hij blijven staan op de andere kant. Hol de tomaatjes uit met een klein theelepeltje. Zet ze op zijn kop op een keukenpapiertje en laat ze goed uitlekken.

Doe een tomaatje op een prikker, dan een blaadje basilicum en een bolletje of een plakje mozzarella.

Vul de helft van de uitgeholde tomaatjes met de kruidenkaas.

Dit is makkelijk met een spuitzak, maar kan ook met 2 theelepeltjes.

Laat een paar surimisticks heel voor de decoratie.

Doe de rest in een keukenmachine of blender met wat mayonaise, ketjap, ketchup en peper en zout. Even mixen tot de gewenste grofheid. Daarna kun je de rest van de tomaatjes vullen.

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                       

 

• Cherrytomaatjes

• Kruidenkaas

• Basilicum

• Mozzarella

• Surimisticks

• Mayonaise

• Ketjap

• Ketchup

 

 

 

• Prikkertjes

Trio van Tomaat
Van: Yvonne van Rooij