HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

De boter smelten en de kruimelbodemmix al roerend toevoegen

Dit doe je een laagje onderin het glaasje

Slagroom stijf kloppen

In een aparte kom Mon Chou glad maken met mixer en 100 ml water + taart mix toevoegen. Mixen tot luchtige massa

Opgeklopte slagroom toevoegen aan de Monchou en mixen tot egale massa

Taart mengsel verdelen over de wijn glaasjes

Garneren met de kersen vlaaivulling

 

 

 

 

 

                                                        

 

• Plastic wijn glaasjes van  

  de Albert Hein

• Pakket Mon Chou taart

• 200 gram Mon Chou

• 250 ml. slagroom

• 60 gram Boter

• 100 ml. water

• 1 blikje vlaai vulling

   kersen

 

 

 

 

 

 

Mon Chou in een glaasje
Van: Adjana
Variatietip:
Ÿ
Je kunt ook een andere garnering gebruiken. Bijvoorbeeld vers fruit of andere vlaaivulling.