HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Snijd de kipfilet in 8 stukken. Snijd de plakken ham in de lengte door. Hak de zongedroogde tomaten in piepkleine stukjes. Verdeel de tomaatstukjes over de plakken ham. Snijd de citroen in partjes. Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de stukjes kip in ongeveer 15 minuten door en door gaar. Schep ze uit de pan en bestooi ze met een beetje zout en vers gemalen peper. Rol elk stukje kip in een plak ham. Steek de ham vast met een cocktailprikker. Leg de hapje in een schaaltje en garneer met citroenpartjes.

 

 

 

 

 

                                                        

 

• 200 gram kipfilet
• 4 dunne plakken

   Serranoham
• 50 gram zongedroogde  

   Tomaatjes (op olie)
• 1 citroenen
• Olijfolie
• Zout & peper

 

• Coctailprikkers

 

 

 

 

 

 

Kip gerold in Serranoham
Van: Mignon
Tips:
Vervang de serranoham door   
   een andere rauwe of door
   plakjes wijncervelaat.
Leg op de kippakketjes een
   groene of zwarte olijf en steek
   die vast met een prikker.