HOME.
GETAPATERVAN
GeTapatervan.

Pel de uien en snijd ze in ringen. Fruit de ringen in olijfolie zacht en bestrooi ze met zout, peper en poedersuiker. Voeg balsamico toe en stoof de uienringen nog even kort.

Laat goed afkoelen. (je kunt dit ui-mengsel gerust een dag van tevoren maken)

Meng de mayonaise met de geraspte limoenschil en zout en peper naar smaak.

Hak de basilicum in kleine stukjes en roer door de mayonaise. Snijd de broodjes door en bestrijk met de mayonaise. Bedek dit met rucola.

Hierop de rosbief en als laatste een schep van het uienmengsel. Smakelijk!!

                                                       

 

• Rode uien

• Olijfolie

• Peper en zout

• Poedersuiker

• Balsamicoazijn

• Ciabattabroodjes

• Rosbief

• Mayonaise

• Geraspte limoenschil

• Basilicum

• Rucola

 

 

 

 

 

 

 

Italiaans ciabattasneetje rosbief met limoen/basilicum mayo
Van: Judith
Tip:
Ÿ
Je kunt ook ander brood gebruiken of een broodje.