Wat is en doet een medium helderziende vertrouwenspersoon

                                                  

 

Als medium helderziende maak ik niet alleen contact met overledenen, maar heb ik ook helderziende waarnemingen door middel van helderziend-  helderhorend- en heldervoelendheid. Als vertrouwenspersoon help ik u bij het oplossen van problemen in uzelf.

Wat doet en hoe werkt een medium-helderziende en vertrouwenspersoon? Hoe goed bent u? Dat zijn vragen waar ik graag antwoord op wil geven. Het woord medium betekent letterlijk in het midden staan van……, hulpmiddel van…….. 

Als medium leg ik contact met overleden personen. Wanneer u een afspraak maakt is het zaak dat u niets over uzelf verteld. U noemt uw voornaam en geeft een mobiel nummer, voor het geval er ooit door omstandigheden een afspraak afgezegd zou moeten worden. Mocht u geen mobiel nummer hebben, bel dan voor uw vertrek van huis even op of de afspraak nog door gaat. Ook bij mij kan er iets tussen gekomen zijn.

Geef de overledene liever de eerste tijd, een half jaar tot een jaar rust, al blijkt dat niet altijd nodig te zijn. Sinds oktober 2010 heb ik ervaren dat sommigen overledenen wel eerder contact willen. Daarom geef ik de eerste 10 minuten ruimte om te kijken of een overledene wil of kan komen. Is dit niet zo, gaat u na die tien minuten naar huis zonder betalen. Sommigen overledenen hebben namelijk geen rust vóór zij contact gelegd hebben. Het enige nadeel is dan misschien dat u voor niets komt, maar dat is een beslissing die u alleen zelf kunt nemen.

Bij binnenkomst krijgt u koffie, thee of water maar ook hier verwacht ik dat u niets vertelt over uzelf. Ik vertel wel wat ik hoor, zie of voel. Beschrijf eventueel overleden personen, mochten die aanwezig zijn. U mag alleen met ja of nee antwoorden. Mocht er iets niet duidelijk zijn, geef dat even aan, zonder details te vertellen. Anders weet ik niet wat van u afkomt of wat ik doorkrijg en daarvoor zit u toch bij mij, is het niet? 

 Later in het gesprek komen we vanzelf terug op zaken die niet duidelijk waren en vallen dingen altijd op zijn plaats. U mag dan ook vragen stellen. Het kan ook gebeuren dat ik dingen of zaken doorkrijg, zonder dat daar een overleden persoon bij te pas komt. Ik praat daarbij heel openlijk over alle onderwerpen die doorgegeven worden. Echter met twee uitzonderingen: ziekte en dood. Daar krijg ik niets over door, omdat mijn visie is dat er dokters zijn voor ziekte en er maar één is die beslist over leven en dood. Ik heb die onderwerpen bewust nooit willen doorkrijgen en dat gebeurd dan ook niet. De onderwerpen die bij mij behandeld worden liggen niet alleen in de privé-sfeer, maar ook betreffen het zakelijke onderwerpen, problemen op de werkvloer etc. Teveel om op te noemen.

Belangrijk om niet te vergeten:

Neem foto's mee. Allereerst één van uzelf, waar u alleen op staat. Ook van anderen en overleden personen waar u iets over wilt weten en waar ze alleen op staan. Zorg dat ze afgedrukt zijn op fotopapier.

Hoe goed bent U?

Soms wordt er gevraagd: hoe goed bent u? Mijn antwoord hierop is: bedoordeel dat in de eerste tien minuten van het gesprek. Bevalt dat niet, stap dan gewoon op en zoek iemand anders. Tot nu toe is de stoel altijd nog bezet gebleven.  Zorg dat u niets over uzelf verteld, het medium/de helderziende, moet u alles vertellen. Later in het gesprek, als het u duidelijk is dat u goed en zuiver zit, komen alle zaken wel aan bod die voor u belangrijk zijn. 

Maus

Kijk ook eens op mijn andere pagina's en websites

Wat is een Medium - Korte levensbeschrijving - Engelen- Gidsen en Wonderen - Beeldhouwen & Houtbewerken - Schilderijen, Paverpol en Powertex
Mijn fotoalbums - Brievenrubriek - Uitspraken en gezegdes - Awards - Gastenboek - Contact - Linkpagina - Gedichten van anderen
 De tien richtlijnen van God - De vier kaarsen  - Gebed van St. Theresa - Oude gastenboek

Mijn andere websites
Maus Sturmer-Fotoalbums - Doe een Wens - God ik vraag U  - Brand een Kaarsje - Kerstkaarsje  - Brand-een-kaarsje.coolbegin - Paranormaal.coolbegin
brandeenkaarsje.startplezier - Engelen.startplezier - Startpagina.startplezier

© Maus Sturmer
Webmaster Wiel Palm