Samenwerken met componisten, het ontdekken van nieuwe muzikale talen, interdisciplinair denken en doen, experimenteren en bezig zijn met het nu. Al deze zaken hebben er voor gezorgd dat ik als violist een bewuste keuze heb gemaakt voor het hedendaagse repertoire en de actuele muziek.

Ik ben actief in verschillende ensembles zoals het Nadar ensemble, Champ d'Action en ensemble Besides.

Naast het uitvoerende vak richt ik mij ook steeds meer op het "maken". Eigen ideeën vormgeven en uitwerken. De behoefte hieraan is niet enkel ontstaan vanuit een persoonlijke drang maar ook vanuit de wil om actuele muziek in een breder kader te kunnen plaatsen. In het maken zoek ik steeds de samenwerking op met kunstenaars uit verschillende richtingen zoals choreografen, beeldend kunstenaars, en acteurs. Zij maken dat ik op verschillende manieren naar muziek kan kijken en luisteren. Om me aan de creërende kant verder te ontwikkelen volg ik momenteel de studie scenografie aan het KASKA.

Mr. Probe is een initiatief dat ik samen met gitarist en componist Bruno Nelissen opzette. Bij Mr. Probe ben ik niet enkel als uitvoerder maar ook als maker zeer nauw betrokken.

Op mijn BLOG kun je lezen en zien waar ik momenteel allemaal mee bezig ben!