The Hoempa Music Corporation

English

Nederlands

Variations on a little drummer boy
Joy to the percussion world
Christmas in 5/8
Swinging Shepherds
Wie ben ik?
Links
Guestbook

 

Hallo,                            Bongo pair

 

Welkom op de homepage van "The Hoempa Music Corporation"

The Hoempa Music Corporation is gespecialiseerd in de uitgave van bladmuziek. 

Niet zo maar bladmuziek; we zijn gespecialiseerd in de uitgave van Kerstmuziek voor percussiegroepen.

 

The Hoempa Music Corporation is een privť initiatief (zeg maar hobby) zonder winstoogmerk. Alle muziekpartituren zijn dan ook geheel gratis te verkrijgen.  Het enige wat ik vraag is een berichtje aan mij mocht je ooit tot uitvoering van een van deze werken overgaan.

The Hoempa Corporation is ontstaan doordat onze percussiegroep, onderdeel van de harmonie St. Gertrudis uit Wylre, bij de jaarlijkse kerstconcerten steeds buiten de boot viel.Ik ben toen maar aan het arrangeren geslagen en heb een aantal kerstmelodieŽn bewerkt voor percussiegroep.

Omdat er wellicht nog meer percussiegroepen zijn die deze behoefte delen heb ik deze website opgezet.

Op dit moment heb ik vier werken ter beschikking:

- Christmas in 5/8

- The little drummer boy

- Joy to the percussion world

- Swinging Shepherds

Als je iets meer over een van deze werken wil lezen, of als je de partituren wilt downloaden, klik dan op de titels hierboven.

Alle werken zijn arrangementen van mijzelf; voor zover mij bekend rusten er verder geen auteursrechten op. Uitvoering van de werken staat eenieder vrij; een E-mailtje aan mij bij een uitvoering wordt op prijs gesteld; wie weet kom ik wel eens luisteren.

Ten slotte heb ik ook een pagina met verwijzingen naar andere leuke websites die te maken hebben met amateurmuziek: klik hier.

XylofoonNB: Op de pagina's van de Hoempa Music Corporation treft je hier en daar afbeeldingen aan van percussie-instrumenten.Je mag gerust op deze afbeeldingen klikken! In het venstertje dat dan verschijnt mag je kiezen voor (gratis!!) downloaden van de file, maar het is ook leuk om te kiezen voor 'openen vanaf huidige lokatie'. Als jouw PC een soundcard heeft, en je een MIDI player hebt geÔnstalleerd, dan hoort je het desbetreffende instrument. Heb je geen MIDI player: ga dan naar de pagina links voor een gratis download adres.

   

Terug naar top van pagina

Bezoek mijn gastenboek

Schrijf zelf iets in mijn Gastenboek