Hoofdpagina Bezoekerspagina >>
             
 

Hoofdpagina

   

Welkom in Domein Parkstad!

Domein Parkstad is een live role-playing groep. Kort gezegd betekent dit dat er een soort toneelspel wordt gespeeld, want iedere speler neemt de rol van een fictief karakter op zich. Er is echter geen vaststaand script; de spelers spelen uit hoe hun karakter reageert op de gebeurtenissen in zijn of haar omgeving.

In het spel van Domein Parkstad - Vampire: the Masquerade - speelt iedereen een vampier, die rondwandelt in een wereld die sterk lijkt op de onze... behalve dan dat er vampiers in bestaan. Wij zijn een open groep, wat betekent dat in principe iedereen mag meespelen. Je kunt ons altijd mailen voor meer informatie of speeldata, maar bekijk eerst deze site eens en als het goed is worden de meeste vragen dan beantwoord.

Begin hier...

Om snel van start te kunnen met deze site, kun je het beste één van de volgende opties kiezen. Dan verschijnt er onderaan in beeld een balk waarop staat wat voor jou aangeraden pagina's zijn.


Je kunt deze balk weer verwijderen door hier te klikken.

   
       


Deze site en alle inhoud (c) 2002 Domein Parkstad. Delen overgenomen van de voormalige website van Camarilla Heerlen. Download hier het font Black Chancery om de pagina precies zo weer te geven als wij hem bedoeld hebben. Kopieer het in je WINDOWS\FONTS map, en alles gaat vanzelf.