Hoofdpagina Spelerspagina Spelershandleiding >>
             
 

Spelerspagina

   

Leeswijzer voor deze website

Welkom bij de spelerspagina, speciaal voor mensen die willen meespelen met ons spel, en mensen die dat al doen. Je vindt hier zowel de spelershandleidingen en de speelagenda als de in-game site en forum.

Onderwerpen van de pagina's

Er zijn verschillende pagina's beschikbaar, met de volgende onderwerpen:

  1. De spelershandleiding (deel I) geeft informatie ter voorbereiding op het meespelen. Omdat onze groep speciaal aandacht schenkt aan nieuwe spelers, is niet erg veel informatie verplichte kost, maar een deel van deze pagina is dat wel.
  2. De spelershandleiding (deel II) gaat verder waar deel I ophoudt. Deze informatie is niet noodzakelijk om mee te kunnen spelen. We zullen er echter allerlei onderwerpen aansnijden die je begrip van het spel kunnen vergroten en je op ideeën kunnen brengen. Je mag hier ook zelf een stukje voor schrijven!
  3. De agenda, wel, spreekt voor zich, niet?
  4. Het Forum Romanum is naar oude traditie de plaats voor on-line discussies, in- en out-game. Je moet je wel aanmelden bij het forum om te kunnen posten.
  5. De in-game site speelt zich helemaal af in de wereld van het spel. De site is voor alle spelers en karakters toegankelijk, je karakter heeft er geen Computer-ability voor nodig.

Indeling van de pagina's

In tegenstelling tot de pagina's die je kunt bekijken via de bezoekerspagina, zijn de pagina's van de spelerspagina niet volgens één vaste opbouw gemaakt. Alleen de spelershandleiding (deel I) houdt zich aan deze opmaak. Het tweede deel van de handleiding bevat een verzameling losstaande stukjes, en de andere pagina's hebben natuurlijk sowieso een heel andere opzet.