Hoofdpagina Spelerspagina Agenda  
 

 

   
 

Agenda

  • Domein Parkstad speelt iedere laatste zaterdag van de maand
  • Vanaf 19:00
  • In Cultureel Café De NOR in Heerlen

Speeldata - Domein Parkstad speelt in principe iedere laatste zaterdag van de maand. Je kent het principe van websites: ze zijn nooit fatsoenlijk up to date te houden. Daarom hier geen data of zo, als je exacte data wil weten kun je even mailen.

Speeltijd - De spelleiders zijn er vanaf 19:00. Dan hebben we tijd om nieuwe karakters te maken en allerlei dingen met spelers door te spreken. Het spelen begint om 20:00 en duurt tot maximaal 23:30. Dan volgt eventueel nog een gezellig uurtje kletsen.

Locatie - We spelen in Cultureel Café De NOR te Heerlen. Dit vind je op Pancratiusstraat 30, achter de Pancratiuskerk. Vanuit station Heerlen loop je het centrum in. Volg de Saroleastraat tot aan het marktplein (te herkennen aan erg 'mooie' groene Smulbar). Ga naar links, op een gegeven moment kun je niet meer rechtdoor. Ga dan naar rechts en je ziet De NOR zo liggen.

Contact - Het is prettig als je je even aanmeldt voor meespelen. Ook prettig is als je de moeite wil doen je af te melden als je niet komt. Dit kan allemaal via email:

DomeinParkstad@HoTMaiL.com