Bedrijf

Home Media Solutions is een bedrijf ontstaan uit liefhebberij en interesse voor de laatste ontwikkelingen op computergebied. De ontwikkelingen zijn zo snel gegaan dat het voor ons geen verrassing is als U deze niet heeft kunnen bijhouden. Daarom zijn wij graag bereidt U met raad en daad bij te staan waar nodig.

De ontwikkelingen op TV gebied staan ook niet stil, tegenwoordig hebben veel huishoudens een TFT of Plasma televisie waarvan de mogelijkheden zo uitgebreid zijn en er maar een klein gedeelte van wordt gebruikt. Een TFT televisie is bij uitstek geschikt om een mediacenter op aan te sluiten met tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan het computerscherm op uw televisie, opnemen op harde schijf, afspelen en opslaan van uw complete muziek collectie of DVD's, en dat alles in een handomdraai. Mogelijkheden als draadloos internet en online grootbeeld 'gamen' zijn geen science fiction meer, de stap naar de toekomst is slechts een pasje geworden.

Wij streven ernaar de modernste kwaliteitsproducten te leveren met een ouderwets goede service. Hierbij hebben wij de doelstelling een productportfolio te hebben voor elke budget. Dit kan gaan van scherp geprijsde bundelaanbiedingen zonder besturingssysteem tot volledig voorge´nstalleerde mediacenters op maat. U vraagt, wij draaien.

Wij werken niet met eigen voorraad. Dit voorkomt veroudering van de toch snel ontwikkelende technologie en daarmee uw garantie voor de modernste apparatuur. Door deze constructie en samenwerking met verschillende groothandels hebben wij een levertijd van een week, maar kunnen we de prijzen zeer scherp houden!

Kortom: Alles is mogelijk, ondersteund door professionals met passie voor computer en multimedia technologie. Wij streven naar een 100% tevredenheids garantie.

Wij hopen u snel te mogen begroeten als klant.

Marcel & Martin