Dingo van Pamirahof staat ter dekking!!! Meer info op de Dekreu pagina!!!

Duitse herder kennel van Pamirahof bestaat vanaf 17 januari 1992.
Eigenaar is Paul van Geesink samen met Raymond van Geesink. We zijn vanaf 1989 lid bij de VDH en zijn lid van kringgroep De Molenbron te Geleen. Raymond is bij kringgroep de Molenbron secretaris. Tevens is Raymond al ruim 14 jaar pakwerker binnen de VDH en was vanaf 2000 t/m 2005 wedstrijdpakwerker.

Onderstaand de kennels van Paul:

Onderstaand de kennels van Raymond:

Onderstaand Raymond tijdens pakwerk:

Vanaf 1960 was Paul lid van de KNPV. Hij was daar jarenlang afdelingspakwerker. Na de overgang van de KNPV naar de VDH werd er een Duitse herder aangeschaft: een teef van bijna 1 jaar oud uit Duitsland Eicke vom Leipheimer Moor.
Deze teef behaalde binnen één jaar VH 1, VH 2 en VH 3. Daarnaast behaalde Eicke ook nog diverse keren SCH 3 en VH 3. Eicke werd aangekeurd in keurklasse II.


Het eerste nest hebben we gefokt op 9 december 1991. De dekreu was Bodo vom Lahnufer. Er werden 4 pups geboren, Ando, Asko, Anka en Asta.
Het tweede nest is geboren op 15 februari 1994, dekreu was toen Arec von Bunsenkocher er werden weer 4 pups geboren, Bessie, Bonnie, Bouchka,en Byrjha, het derde nest is geboren op 14 september 1995 dekreu was toen Nannuc vom Schwarzenbrink er werden dit keer 7 pups geboren, Cartouche, Calvin, Catinka, Centa, Cheeta, Chico en Christa. Dit was ook het laatste nest met Eicke vom Leipheimer Moor.
Daarna hebben we een nest gefokt met Byrjha van Pamirahof hier was de dekreu Xam von der Fasanerie hierbij werden 3 pups geboren Dingo, Dax en Dunja. Deze pups werden geboren op 15 mei 2001. We hopen in de toekomst nog eens een nest te fokken met Dunja van Pamirahof en Dingo van Pamirahof te kunnen gebruiken als dekreu.

 

Kennel van Pamirahof fokt honden die geschikt zijn voor de hondensport al onze eigen honden hebben VH 3, SCH 3, en IPO 3 en al onze gefokte honden zijn HD vrij.

 

Het huidige adres van kennel van Pamirahof is:

Paul en Raymond van Geesink
Pastoor Schoenmaeckersstraat 38
6163 BW Geleen ( Nederland )
Tel: +31 (0)46-4749288
Email: pamirahof@home.nl