Uw gezondheid

Uw gezondheid staat bij ons voorop. De combinatie van bewegen en een evenwichtige voeding legt de basis voor uw gezondheid. Maar bewegen moet natuurlijk wel verantwoord gebeuren. Daarom werkt Active Move Personal Training samen met een sportfysiotherapeut en een podo-posturaal-therapeut, en kunt u tevens bij ons terecht voor een voedingsadvies op maat.

De sportfysiotherapeut komt in beeld wanneer u lichamelijke klachten heeft. Hij kan een diagnose stellen en voor begeleiding van uw trainingen zorgen.

De podo-posturaal-therapeut behandelt voetproblemen, maar ook klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van voeten, benen of rug. Active Move werkt samen met Ted Goessens, een gerenommeerde podo-posturaal-therapeut die veel topsporters en bekende Nederlanders onder behandeling heeft.

De voedingsconsulent helpt u wanneer u wilt afvallen. Met een verantwoord eetpatroon en een uitgekiend sportschema is het vaak heel goed mogelijk om uw streefgewicht te bereiken. Zowel voor vrouwen als mannen.

 

 

 

   Home

   Over Active Move

   Voor wie?

   Persoonlijke begeleiding

   Leefstijlondersteuning

   Uw gezondheid               

   Eigen faciliteiten

   Onze services

   Contact