Home
Nieuws
Biografie
Discografie
Foto's
Links
Contact
 
 


2/Kwart is ontstaan in 1999. Tijdens de Tegelse liedjesmatinee kwamen zij elkaar tegen als 2 aparte duo’s. Later dat jaar "gefuseerd" als kwartet.
De naam 2/Kwart staat (los van het feit dat het een muzieknoot is) voor: aanvankelijk 2 duo's. 2 dames en 2 heren. Samen een kwartet. Te weten: Angelique Frijdal, Marie-Christine Dierijck, Mart Sturme en Kees Boots. Allen hebben reeds jaren een muzikale achtergrond. Van het zingen in koren tot het bespelen van instrumenten.
 

Vanaf september 2008 heeft Angelique Frijdal de plaats van Hilde van Tienen ingenomen. Ook Angelique heeft reeds enkele jaren zangervaring.

2/Kwart is reeds meerdere malen in de prijzen gevallen op het Liedjesmatinee in Tegelen . Ook hebben ze al regelmatig in de halve en finale gestaan van het Limburgs Vastelaovesleedjes konkoer , het LVK.Diverse schrijvers hebben met 2/Kwart successen mogen behalen. Om enkele te noemen: de bekende Roermondse liedjeschrijver Ger Heyman, het Blerickse duo Peter Jansen en Wim Janssen, uit Venlo Wim Roeffen en Guus Timmermans jr. uit Maastricht John Thoma en uit Tegelen Suzanne van Bree.
 


Als het aan 2/Kwart ligt kunnen jullie nog in lengte van jaren genieten van hun zang en muziek.

“Limburgse zang op zien best”