Navigatie

Pagina 1

Pagina 2

fotopagina

Home - index

Fanfare "De Notenkrakers"
Fanfare De Notenkrakers is een muziekvereniging uit Vorstenbosch, een plaatsje bij Uden en Veghel. Samen met de slagwerkgroep, koor Frappant, Streetdance Vorstenbosch en het Gilde St. Anthonius Abt, een gelegenheids-combo en solisten werd er voor een uitstekende show met veel variatie gezorgd. Het resultaat mocht er best wezen. Het geheel stond onder de algehele muzikale leiding van Eric Swiggers.
De Proms 2005, gehouden op 10 en 11 juni 2005, in een feesttent aan de Eggerlaan, werd massaal bezocht.

In 2002 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de fanfare. Arie Raaymakers, mijn overbuurman, vroeg of ik interesse om mee te spelen met de Proms 2002. Dit spektakel was mij goed bevallen en voor de Proms 2005 werd ik weer gevraagd. Via email werd ik op de hoogte gebracht van de dingen die gingen gebeuren.

De partitures kreeg ik per post opgestuurd. De composities zoals "I Wish", "Lady Marmelade", "A brandnew Day", "Pastorale", "I've Got The Music In me" etc waren prachtig om te horen en te spelen. Muziekstukken zijn te beluisteren op de site van de Notenkrakers: http://www.notenkrakersvorstenbosch.nl. De foto's die ik in dit item gebruik staan ook op die site. (Let op: je wordt wel verrast door een vervelend muziekstukje). >>