1e en 2e dag
Verslag van de groepsreis Amazing Thailand van Kras sterprodukties. Op 11 juli 2000 vertrokken met de vlucht van China Airlines naar Bangkok. Het vliegtuig land 12 juli op Bangkok Airport, na een vlucht van ongeveer 11 uur. Gids Frits Kuipers en Tiger verwelkomde de groep. Een dubbeldekkerbus stond klaar om ons naar het hotel te brengen. Voordat we instapte kregen we een bloemkrans om. De kamers waren prima. Deze dag waren we vrij. Er werd meteen een facultatieve excursie ingelast naar Muang Boran. Daar stonden monumenten van Thailand die op schaal waren nagebouwd. Onderweg zag je overal eetkarretjes. Het verkeer in Bangkok was chaotisch (ook veel smog). Je staat constant in een file. 's Avonds hebben we gedineerd in een Thais restaurant waar traditionele dansen werden uitgevoerd.

3e dag
Deze dag begon met een excursie naar de groente en fruitmarkt in Bangkok. Daarna bezochten we de Grand Palace met zijn tempels. Extra opties (excursies) waren:
(1) het varen met een klong. Een vaartuig dat over de Rivier Chao Phraya vaart. (2) Bezoek aan China Town. Door nauwe steegjes, langs eettentjes en pakhuizen. Waar het na onze begrippen vreselijk "stinkt". (3).Een diner in het hoogste restaurant van de wereld, de Baiyoke Sky hotel. Het gebouw is 309 meter hoog en heeft een oppervlakte van 30 voetbalvelden.Daarna bezochten we de avondmarkt Paptong in Bangkok. Hier werden nepmerken aangeboden zoals Nike, Rolex, Lacosta etc. >>