index
Pagina 2
Pagina 3
Pagina 4
Pagina 5
Pagina 6
Pagina 7

Heden

DIRIGENT

Momenteel ben ik als dirigent verbonden aan Muziek vereniging Eindhoven West, St. Oda Boshoven., en de Hofkapel uit Blerick, die momenteel musiceren in een moderne bezetting met ritme groep, blazers en zangers.  Zeer afwisselende muziekverenigingen met ieder hun eigen stijl.

Voordeel daarvan is dat ik met alle facetten van blaasmuziek in aanraking kom.

Daarnaast heb ik al als gast-dirigent mogen fungeren bij diverse korpsen in Nederland, België, Duitsland

en Oostenrijk.

Hoogtepunt tot  nu toe zijn toch wel de 5 concerten die ik  in mei 2015 heb mogen dirigeren in Mexico, waaronder in het beroemde Anfiteatro Simon Bolivar in Mexico City en op het Zócalo, het grootste plein van Mexico City tijdens het Farias de las Culturas Amigas.

 

 

DOCENT SLAGWERK

Als docent slagwerk geef ik zowel praktijk als theorieles volgens het nieuwe Raamleerplan Muziekopleiding welke door Kunstfactor in Utrecht is ontwikkeld  en de komende jaren landelijk wordt ingevoerd. Deze opleiding geef ik bij de verenigingen zelf zodat de leerlingen in hun eigen vertrouwde omgeving wekelijks een half uur les krijgen.. Bij voldoende vaardigheid kunnen zij dan opgaan voor het  A-B-C of D examen om zodoende het landelijk erkend muziek diploma te behalen. Momenteel geef ik les Bij Muziekverenigig Eindhoven West, St. Oda Boshoven, Harmonie Ons Genoegen Herkenbosch en Schutterij St. Sebastianus uit Herkenbosch, waar alle kandidaten tot nu toe de eerste keer geslaagd zijn.

 

 

JURYLID

Sinds 2008 ben ik ook werkzaam als muziekjurylid bij de Limburgse schuttersbonden alsmede ook bij het Oud Limburgs Schuttersfeest. en het Europees Schuttersfeest.

 

 

ARRANGEUR / COMPONIST

De laatste jaren ben ik mij ook bezig gaan houden met arrangeren. Voor iedere bezetting of samenstelling maak ik arrangementen waaronder werken voor drumfanfare, harmonie en fanfare.

Enkele van mijn arrangementen zijn: Trailblaze van Geoff Richard voor fanfare, Matrimony van Gilbert O’Sullivan voor harmonie met een solo voor de trompet sectie,

Als componist zijn van mijn hand de Koning Willem Alexander Mars voor harmonie en fanfare en de Michael B Marsch voor harmonie.

 

Voor informatie over bovengenoemde kunt u altijd contact met mij opnemen.