Marinda Wijnen.

Marinda Wijnen werd geboren op 26 mei 1992.
Marinda groeide op in een gezellig groot gezin met vader Eric Wijnen en moeder Marielle Wijnen en nog 3 zussen Saskia Jeniffer en Angela.

Marinda werd veel te vroeg geboren en is daardoor vanaf haar geboorte blind. Dit jeugdig Dongense talent heeft zich muzikaal erg goed ontwikkeld en zit momenteel nog steeds in de lift met haar muzikale kwaliteiten. Marinda speelt piano, synthesizer, accordeon en trommel en kan erg goed zingen. Marinda hoeft maar een paar keer een liedje te horen en ze zingt het na. Daar ik (Rene) regelmatig bij de familie Wijnen over de vloer kwam werd het idee geboren om Marinda ook mee op te laten treden.
Deze jonge dame geniet inmiddels met volle teugen van onze optredens en bezorgd vele mensen in het publiek kippevel. Marinda zit ook in een band Just a Smile en verzorgt met een artiestenbureau vele optredens door heel het land.
Haar repertoire is erg breed , Marinda zingt zowel Nederlandstalig als Engelstalig waaronder vele huidige top 40 nummers . Marinda heeft ook in de voorprogramma`s van Nick en Simon en Belle Perez gezeten en  
diverse malen heeft ze al op de planken gestaan met Sieb van der Ploeg (de Kast) en gezongen onder begeleiding van Jan Vayne. Kortom een zangeres waar we nog veel van zullen horen.