Hoofdsponsoren:   


 

Nieuws

Herenzitting 2019Het carnavalsseizoen is weer begonnen en dat wil zeggen dat ook de Hjèrrezitting van Stichting UK’98 weer in zicht is. Deze wordt namelijk gehouden op zondag 20 januari 2019. Een keur aan Limburgse artiesten zal er weer een onvergetelijke dag van maken, waaronder Party Kryner, Marleen Rutten, Anderkovver en Big Benny!

Voor het zover is, zal eerst de voorverkoop plaatsvinden en wel op zaterdag 24 november 2018 in Brasserie Brocante, Dorpstraat 1 Ulestraten. Stipt 20:00u gaat de deur aan de Sint Catharinastraat-zijde van de brasserie open en op volgorde van binnenkomst krijgt elke heer één lotnummer. Stipt 20:30u start de voorverkoop en wordt er op volgorde van lotnummer maximaal twee kaarten per persoon verkocht.

!! Let op !! De minimale leeftijd voor de Hjèrreziting is 18 jaar, er wordt zowel tijdens de voorverkoop als aan de entree op de dag zelf gecontroleerd. Zorg dus dat je een geldig legitimatiebewijs kan tonen! Peildatum is uiteraard de dag van de Hjèrrezitting zelf, 20 januari 2019.


klik op het affiche voor een vergroting
----------------------------------------------------------------------------


Volg ons ook op Facebook