De Stichting

UK98 organiseert jaarlijks in Ulestraten:
Herenzitting en Beachvolleybal toernooi.

De doelstelling van onze stichting is het financieel ondersteunen van charitatieve verenigingen, stichtingen, instellingen en van charitatieve projecten of acties op zowel lokaal niveau.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het vergaren van financiŽle middelen middels het organiseren van evenementen, festiviteiten en andere activiteiten. Dit door het aantrekken van sponsors en donateurs alsmede door al het geen in de ruimste zin met een of ander verband houdt.

De stichting houdt zich ook bezig met het steunen van verschillende verenigingen binnen ons dorp. Enkele voorbeelden zijn:

Club van 100 van de voetbalclub R.K.U.V.C.
Club van 100 van Fanfare Concordia
Scouting Don Bosco
Senioren vereniging
Uithelpen van diverse verenigingen

Verder zijn er jaarlijks zijn er tal van vrijwilligers die ons uithelpen tijdens evenementen. Deze mensen zijn voor ons onmisbaar en gaat ook een grote dank naar uit namens Stichting UK'98.

Wij hopen dan ook dat we nog jaren op deze mensen kunnen rekenen. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse, laat het dan even weten. Mail dan je naam, adres en leeftijd naar:  stichtinguk98@gmail.com