- Vakantiefoto's
  
   - foto's opendag
  
   - Foto's Brandweer
   Wedstrijd 2007    

    - Foto's Brandweer
     wedstrijd 2011   

  
  
  
  

 


 


Laatste op 06-12-2013 om 01:57uur


Clik on the flag for english version

 

Brandweer Scheemda

Brandweer Scheemda is 1 van de 4 posten van brandweer Oldambt, de andere posten zijn Finsterwolde, Nieuweschans en Winschoten,. Op deze site kunt u o.a. uitrukken vinden waar brandweer Scheemda bij betrokken is, bij sommige uitrukken zijn foto's te zien (helaas is het niet altijd mogelijk of gepast om bij alle uitrukken foto's te maken). Verder is er informatie over de kazerne, eventueele activiteiten en over de brandweer auto's. (u kunt de foto's vergroten door er op te klikken)

Mocht u vragen, tips of iets anders willen vertellen dan kunt u terecht op het onder aanstaande email adres.

Wij stellen het zeer op prijs als u iets in onze gastenboek schrijft, u kunt daar komen doormiddel van het menu of op het hier onderstaande plaatje te klikken.

Ik wens u veel plezier op onze site!!!

 

Foto's + 6 filmpjes + uitslag brandweerwedstrijd klik hier

 

Deze website is niet gepubliceerd onder verantwoordelijkheid van Brandweer Scheemda.

Aan de samenstelling en inhoud van onze website wordt steeds weer de uiterste zorg besteed. Desalniettemin aanvaarden de Webmaster(s) en de Brandweer Scheemda geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan. Geen rechten van welke aard dan ook kunnen worden ontleend aan de inhoud van deze website. Geen enkele tekstuele en/of grafische weergave van deze site mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in welke vorm of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Webmasters en auteursrechthebbende tenzij anders vermeld. De rechten op de foto's behoren toe aan de fotograaf.

Copyright © www.brandweer-scheemda.nl | Alle rechten voorbehouden | Scheemda, 2004

 

Ik ben eventueel te bereiken op het volgende e-mail adres:     info@brandweer-scheemda.nl
Free counter and web stats

 

Design downloaded from FreeWebTemplates.com
Free web design, web templates, web layouts, and website resources!