CHARLOTTE'S PONY SITE

 

Hallo paarden-gekken! Ik ben Charlotte en woon in Erica. Ik heb ook een pony, HAAR naam is Derby ! Ze is vijf jaar oud en ik ben vijftien. Derby is een shet-merrie van ongeveer 90 cm hoog! Ze heeft de kleuren van een Haflinger, dus witte manen en een mooie roodbruine vacht. Soms is ze best ondeugend. Meer heb ik eigenlijk niet te vertellen over Derby en mij. Dus ga ik hieronder verder met de moppentrommel ALLEEN OVER PAARDEN EN PONY'S!!!

                                  

                                  Derby heeft hier haar wintervacht nog                                        In onze tuin, met haar vriendin Molly erbij


Moppentrommel:

Op een landweggetje ziet een kunstschilder een kar die door een schimmel wordt getrokken. Hij houdt de boer aan en zegt: 'Wat hebt u een schitterend paard. Zou ik het misschien mogen schilderen?' 'Geen sprake van,' zegt de boer. 'Mijn paard is wit en blijft wit!'

Rakker:"Hoe herken je een ijdele merrie?" Kobus, na lang denken:"Ik heb geen idee..." Rakker:"Aan haar hoefnagellak!"

Het is groen en rond en het zit op een pony, wat is dat?

Een spruiter!!!

"Zeg Kim,"zegt de rij-instructeur, "weet je wel dat je een bruine en een zwarte rijlaars aan hebt?" "Ja hoor," zegt Kim. "En weet u, ik heb thuis nog zo'n paar!"

Vader: Zou jij dat paard willen hebben? Dochter: Nee, zekers niet. Vader: Waarom niet Arabieren zijn heeeeele goede paarden?! Dochter: Maar, IK spreek geen Arabisch!!!

Hallo, spreek ik met de dierenbescherming? Kunt u onmiddelijk komen? Wat is er dan aan de hand? Er zit een postbode bij ons in de boom en die scheldt al een halfuur mijn shet uit!

Een wanhopig ruitertje komt bij een horlogewinkel en vraagt: Kunt u misschien deze shet maken? Wat een PONY?! Wat is er dan mis met haar? Nou, zij blijft om de 5 minuten stil staan!

 


 

Hier zit ik op Twister, klaar voor een wedstrijd


WEET JE DAT.................

 


SCHRIJF ME! e-meeuw