1n0o
1n0o
home nieuws biografie duathlon wedstrijden VDS Advies links sponsoren bondscoach
1n0o
1n0o

Tilburg    
GBG    
Shimano    
Asics    
Powerman Holland    
Aquadraat    
Sportsbalm    
Goed Beter Bertens    
Sportvital    
Spirulina-mr    
Ton Lips    
Sigma Sport    
Pharmaton    
Sporteff    
Herzog Medical    
Sportinstituut Ooms    
Tufo    
Club CDTG Geel BEL    
Club Les Tritons Meldois FRA  
Club Tilburg RoadRunners 
Right to Play      


   
1n0oNieuws is ook te vinden op mijn blog: (weblog).

De voorbereiding voor het seizoen 2008 is begonnen! Binnenkort zal ik mijn sponsoren voor het jaar 2008 kunnen presenteren. Veel sponsoren zullen trouw blijven, maar er zijn ook wat veranderingen. Alvast een tipje van de sluier: Als nieuwe partners zullen www.Sanden-sports en Sportvital sportvoeding toetreden. Begin januari zijn een aantal besprekingen en daarna zal er meer nieuws zijn.

Seizoen is bijna ten einde. Nationaal kampioen in Oss, opgedragen aan mijn vader. Het is inmiddels mijn 6e nationale titel in duatlon. En 6e op het WK Lang in Richmond. Meer dan ik had kunnen verwachten in juli. Met 3 maanden voorbereiding is er dus nog heel wat mogelijk.

Grote nieuws is uiteraard de geboorte van onze 2e dochter Silke. We noemen haar Silke Josje Magdie. Puk heeft nu dus een zusje. We hebben vele positieve en leuke reacties gekregen, waarvoor dank!
Armand en Annick

Armand is een grote liefhebber van lopen en fietsen. Niet verwonderlijk dat hij uiteindelijk terecht is gekomen in de duathlonsport. Hoewel hij bij het lange-afstandlopen in de periode 1993-1997 bij de Nederlandse subtop behoorde en zelfs aan de top mocht snuffelen behaalde hij zijn mooiste resultaten als duatleet. In 2003 volgde een bekroning toen hij tot sportman van het jaar van de gemeente Tilburg werd uitgeroepen. Absolute hoogtepunt was echter zijn Europese titel in 2005 in Venray.

Zijn honger is nog niet gestild en voorlopig is Armand niet van plan zijn “way of life” op te geven. Zijn motivatie vindt hij daarbij o.a.in mooie trainingen met trainingsmaatjes. Zijn inspiratie komt vooral van zijn familie, vader moeder en vrouw Annick. En last but not least van Puk zijn dochter die op 14 september 2004 geboren is. Vanaf mei 2007 heeft Armand een eigen organisatie-adviesbureau in de Sport, VanDerSmissen Advies.

1n0o 1n0o


Onbekend maakt onbemind…

Dit gaat ook op voor duathlon.

Duathlon is een combinatiesport waarbij je eerst gaat lopen, daarna gaat fietsen en tenslotte een 2e keer gaat lopen. Het fietsen kan gebeuren op de wegfiets of op de ATB.

Contact:
Armand van der Smissen1n0o
1n0o
copyright © 2006. Armand van der Smissen All rights reserved.
Get your Free Web Site Templates by Ann