Start

 

 

Soorten

 

Aanmelden

 

Clubblad

 

Clubservice

 

Artikelen

 

Reglement

 

Bestuur

 

Nieuws

 

Links


 

 

 

Aanmelden

 

Vogelliefhebbers van Papegaai-Amadinen zijn van harte welkom.

Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland (S.P.A.N.) bestaat uit vogelliefhebbers die het bestuur vormen. Daarnaast zijn er donateurs, sponsors en adverteerders die de speciaalclub ondersteunen.

Aanmelden kan via e-mail speciaalclub-span@home.nl m.v.v. uw naam en adres en overmaking van (slechts) 10.00 euro per jaar op IBAN-rekeningnr.: NL52 RABO 0111 6005 29  t.n.v. SPAN in Ter Apel.

Na aanmelding ontvangt u 2 tot 4 keer per jaar een leuk en informatief clubblad van de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland.

In het clubblad wordt nuttige informatie gegeven over het houden en kweken van alle soorten en mutaties (natuurbroed) Papegaai-Amadinen.

In het clubblad staan verder mededelingen die ook voor u van belang kunnen zijn en nog vele andere zaken met betrekking tot deze Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland.

Ook kan in het clubblad en op de website van deze speciaalclub d.m.v. plaatsing van advertenties overdracht van natuurbroed Papegaai-Amadinen bevorderd worden d.m.v. koop, verkoop of ruil.

Ook kunt u artikelen bestellen met logo van de Speciaalclub (S.P.A.N.) en posters van diverse soorten Papegaai-Amadinen worden toegezonden. Op verzoek kan u hiervoor een clubservice bestelformulier ontvangen.


 Er is een boek over alle soorten en ondersoorten Papegaai-Amadinen met kleurenafbeeldingen en een videoband over het houden en kweken van Papegaai-Amadinen, verkrijgbaar via de clubservice van de speciaalclub.

Na betaling van 10,00 euro bent u donateur en steunt u de speciaalclub. Sponsors/adverteerders zijn ook welkom vanaf 25,00 euro per jaar.

Donateurs, sponsors en adverteerders ontvangen ook het clubblad van de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland (S.P.A.N.) en zijn dus, voor alle duidelijkheid, geen lid van voornoemde speciaalclub.

 

U bent welkom bij de speciaalclub en hopen dat u nog meer plezier zult beleven bij het houden en kweken van (natuurbroed) Papegaai-Amadinen.

 

Wij wensen u veel plezier met deze mooie vogelsport.

 

 Voor meer informatie stuur een e-mail naar: speciaalclub-span@home.nl