Start

 

 

Soorten

 

Aanmelden

 

Clubblad

 

Clubservice

 

Artikelen

 

Reglement

 

Bestuur

 

Nieuws

 

Links


 

 

 

Clubblad

 

 

Na aanmelding ontvangt u 2 tot 4 keer per jaar een leuk en informatief clubblad van de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland.

 

In het clubblad wordt nuttige informatie gegeven over het houden en kweken van alle soorten en mutaties (natuurbroed) Papegaai-Amadinen.

 

In het clubblad staan mededelingen die voor vogelliefhebbers van belang kunnen zijn en nog vele andere zaken met betrekking tot de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland.

 

In het clubblad staan kweekverslagen van vogelliefhebbers. Zodoende ontstaat er een overdracht van kennis over het houden en kweken van (natuurbroed) Papegaai-Amadinen.

 

In het clubblad kan, door het plaatsen van advertenties, overdracht van (natuurbroed) Papegaai-Amadinen bevorderd worden door middel van koop, verkoop of ruil.

 

In het clubblad staan ook advertenties van vogelliefhebbers m.b.t.  “vraag en aanbod” van (natuurbroed) Papegaai-Amadinen als service voor alle vogelliefhebbers van (natuurbroed) Papegaai-Amadinen.

 

Verder zijn er in het clubblad een aantal vaste rubrieken opgenomen.

 

Artikelen worden, met toestemming van schrijvers en bestuur van de speciaalclub (S.P.A.N.), op websites van speciaalclub (S.P.A.N.) geplaatst.

 

Uit clubbladen en uit de websites van de speciaalclub (S.P.A.N.) mag niets worden overgenomen of vermenigvuldigd zonder schriftelijke toestemming vooraf van het bestuur van de speciaalclub (S.P.A.N.).

 

©  Op artikelen die geplaatst zijn in het clubblad, op websites van de speciaalclub (S.P.A.N.), op de gehele inhoud van het clubblad en op de gehele inhoud van deze websites is copyright van toepassing.