Start

 

 

Soorten

 

Aanmelden

 

Clubblad

 

Clubservice

 

Artikelen

 

Reglement

 

Bestuur

 

Nieuws

 

Links


 

 

 

Clubservice

 

 

Onderstaand boek is door initiatiefnemer en tevens ook oprichter van de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland (S.P.A.N.) de heer Ben van der Sangen geschreven. In dit prachtige boek zijn alle soorten en ondersoorten Papegaai-Amadinen in kleur beschreven. Verder komen ook andere zaken als voeding, verzorging, aanschaf, huisvesting, voortplanting, gezondheid enzovoorts van Papegaai-Amadinen in dit boek ruim aan bod.

Het boek kost 7,95 per stuk, inclusief verpakking en verzendkosten in Nederland en België (Overige landen mogelijk, na afspraken per e-mail).

Ook is er een videoband over het houden en kweken van diverse soorten Papegaai-Amadinen (Engelstalig, videospeelduur ruim 1 uur).

Videoband kost 19,95 per stuk, inclusief verpakking en verzendkosten in Nederland en België (Overige landen mogelijk, na afspraken per e-mail).

Het boek en videoband is te bestellen via de clubservice van de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland (S.P.A.N.).

Maak het bedrag over op IBAN-rekeningnr. NL52 RABO 0111 6005 29 t.n.v. SPAN in Ter Apel en stuur e-mail naar speciaalclub-span@home.nl m.v.v. uw bestelling, naam, adres en bestelling zal worden toegezonden.

Voor meer informatie stuur een e-mail naar: speciaalclub-span@home.nl

 

Naar pagina “Vraag en aanbod” (een service van deze speciaalclub).