Start

 

 

Soorten

 

Aanmelden

 

Clubblad

 

Clubservice

 

Artikelen

 

Reglement

 

Bestuur

 

Nieuws

 

Links


 

 

 

Nieuws

 

 

 

DERDE LUSTRUM VAN ONZE SPECIAALCLUB (S.P.A.N.).

 

 

In juni 2010 was het precies 15 jaar geleden dat de speciaalclub werd opgericht door initiatiefnemer de heer Ben van der Sangen.

Dit 15 jarige bestaan, ofwel derde lustrum hebben we dan ook gevierd.

 

 

Vogelliefhebbers met aanhang waren uitgenodigd en aangekomen op de plaats van verzamelen vertrokken we per bus en auto’s naar vogelpark Walsrode te Duitsland. In het vogelpark aangekomen liepen we in kleine groepjes voorbij de vele vogelkooien om de mooie vogels te bewonderen.

 

 

Er werd druk met elkaar gesproken over allerlei onderwerpen maar vooral het kweken met Papegaai-Amadinen kwam sterk aan bod.

Ook werden er vele foto’s en filmpjes gemaakt door de aanwezigen.

 

 

Er werd volop genoten van het uitstapje, het weer was ook zeer prachtig en iedereen vermaakte zich opperbest. Op het afgesproken tijdstip verzamelde iedereen weer bij de bus en auto’s op het parkeerterrein.

Onderweg terug kwamen we bij een heel gezellig restaurant aan waar ons een heerlijk verfrissend drankje werd aangeboden door de speciaalclub.

 

 

Daarna werd de heer Ben van der Sangen initiatiefnemer en oprichter van onze speciaalclub in de bloemen gezet en een cadeautje aangeboden.

 

 

Ondertussen werd er in de keuken van het restaurant heel hard gewerkt om ons een overheerlijk diner voor te schotelen. Sommigen keken de ogen uit wat voor heerlijkheden er allemaal voorgeschoteld werden.

Toen het sein aanvallen werd gegeven lieten we het ons goed smaken.

Na nog een kop koffie of thee vertrokken we allen weer huiswaarts.

 

 

Het was een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar, bijvoorbeeld over 5 jaar, bij het vieren van ons vierde lustrum. Met dank aan de organisatie.