Start

 

 

Soorten

 

Aanmelden

 

Clubblad

 

Clubservice

 

Artikelen

 

Reglement

 

Bestuur

 

Nieuws

 

Links


 

 

 

Geachte vogelliefhebber/ster

 

 

Op deze website staat informatie over Papegaai-Amadinen, over de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland (S.P.A.N.) en hoe u als vogelliefhebber gebruik kunt maken van deze speciaalclub.

 

Om het natuurbroed van Papegaai-Amadinen te stimuleren werd deze Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland (S.P.A.N.) in juni 1995 op initiatief van de heer Ben van der Sangen opgericht.

 

Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland (S.P.A.N.) stelt zich ten doel de kweek van Papegaai-Amadinen d.m.v. natuurbroed te bevorderen en uit te dragen en de bereidheid van vogelliefhebbers tot samenwerking en uitwisseling van informatie betreffende het houden, verzorgen en kweken van alle soorten en mutaties Papegaai-Amadinen.

 

Alle vogelliefhebbers kunnen gebruik maken van deze speciaalclub na aanmelding via e-mail speciaalclub-span@home.nl met opgave van uw naam en adres en overmaking van (slechts) 10,00 euro per jaar op IBAN-rekeningnr.: NL52 RABO 0111 6005 29 t.n.v. SPAN in Ter Apel.

Na aanmelding ontvangt u 2 tot 4 keer per jaar een leuk en informatief clubblad van de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland.

Ook kunt u artikelen bestellen met logo van deze speciaalclub (S.P.A.N.) en gebruik maken van de clubservice van vraag en aanbod van vogels.

Er is een mooi boek over alle soorten en ondersoorten Papegaai-Amadinen met kleurenafbeeldingen en een videoband over het houden en kweken van Papegaai-Amadinen verkrijgbaar via de clubservice van onze speciaalclub.

Wilt u ook gebruik maken van deze speciaalclub (S.P.A.N.) dan bent u natuurlijk van harte welkom en we hopen dat u nog meer plezier zult beleven bij het houden en kweken van (natuurbroed) Papegaai-Amadinen.

 

Wij wensen u veel plezier met deze mooie vogelsport en welkom bij de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland (S.P.A.N.).

 

 Voor informatie over alle soorten en ondersoorten Papegaai-Amadinen en informatie over de Speciaalclub natuurbroed Papegaai-Amadine Nederland (S.P.A.N.) bekijk deze website, klik op de links in de bruine balk hierboven.

Hebt u nog vragen stuur een e-mail naar: speciaalclub-span@home.nl

© COPYRIGHT 1995 - S.P.A.N. - LAATSTE WIJZIGING: 15 NOVENBER 2013