SalblaS Tekstbureau
Kievit 37, 7423 DB Deventer
Tel: 0570-857182
E-mail: salblas@home.nl
KvK: 08161349

 
                                      

                                           

   

                                   

                                                                                                                                                         

Contact

Onze diensten

 


Portfolio

Wie is SalblaS?


WelkomWelkom bij SalblaS TekstbureauHet vinden van de juiste toon bij het schrijven van uw teksten is een vak apart. Het is dan ook niet gemakkelijk om uw boodschap via een nieuwsbrief, verkoopbrief, website of brochure onder woorden te brengen.

 

Als u uw teksten echter door SalblaS Tekstbureau laat schrijven, hoeft u hier zelf geen woorden meer aan vuil te maken. Wij passen op uw woorden, zodat u uw tijd kunt besteden aan andere belangrijke zaken.

 

SalblaS Tekstbureau is uw tekstspecialist en houdt zich bezig met het schrijven, herschrijven en corrigeren van al uw teksten. Een overzicht van onze tekstproducties kunt u vinden op de pagina's onze diensten en portfolio.

Wij halen u de woorden uit de mond


Welke boodschap wilt u via uw tekst doorgeven? En hoe blijft deze boodschap hangen, zodat de lezer van uw tekst zal reageren op uw verhaal? Wat zijn de motieven van de lezers om met u in contact te treden?

Allemaal vragen waar SalblaS Tekstbureau het antwoord op heeft, zodra wij een helder beeld hebben gekregen van het doel dat u met uw tekst probeert te bereiken.

Wij halen u graag de woorden uit de mond........en zetten ze voor u op papier.


Met vriendelijke groet,
SalblaS Tekstbureau

Steef Alblas

Tekstschrijver / Copywriter