SalblaS Tekstbureau
Kievit 37, 7423 DB Deventer
Tel: 0570-857182
E-mail: salblas@home.nl
KvK: 08161349

 
                                      

                                           

   

                                   

                                                                                                                                                         

Contact

Onze diensten

 


Portfolio

Wie is SalblaS?


WelkomOnze diensten


SalblaS Tekstbureau is voor verschillende 'functies' binnen uw organisatie in te zetten:

SalblaS: uw journalist

U kunt SalblaS Tekstbureau inschakelen voor het schrijven van (journalistieke) artikelen voor publicatie in vakbladen, nieuwsbrieven en bedrijfsmagazines. Ook voor het afnemen van interviews en de uitwerking ervan tot een leesbaar verhaal kunt u bij ons terecht. Daarnaast kan SalblaS Tekstbureau u helpen bij het opstellen van een persbericht, waardoor uw organisatie bij een breed publiek onder de aandacht gebracht kan worden.


SalblaS: uw webmaster

Uw website is het “digitale visitekaartje” van uw organisatie en geeft mensen de kans om vanuit hun eigen huis een kijkje in uw organisatie te nemen. Goed leesbare en duidelijk gestructureerde webteksten zijn dan ook van belang om een goede (eerste) indruk bij uw digitale bezoekers achter te laten. SalblaS Tekstbureau fungeert dan ook graag als spin in uw (digitale) web.

 

SalblaS: uw verkoopspecialist
Een pakkende, stimulerende tekst trekt de aandacht van de lezer én weet deze vast te houden. Uw diensten en producten kunnen hierdoor optimaal bij uw klanten onder de aandacht gebracht worden. Zonder onnodig gebruik te maken van vaktermen en jargon, helpt SalblaS Tekstbureau u graag met het schrijven van wervende teksten voor uw
mailings, verkoopbrieven, folders en brochures.

SalblaS: uw woordenleverancier
Eigenlijk kunt u bij SalblaS Tekstbureau voor alle soorten tekst terecht. Elke tekst die u moeilijk op papier kunt krijgen, is voor ons namelijk een uitdaging. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor het aanpassen / herschrijven van uw standaardbrieven, het schrijven van een advertentie / advertorial of het schrijven van een handleiding. En wellicht dat u zelf nog interessante suggesties heeft, die hier nog niet eens genoemd zijn.