Home Foto'sFC Groningen  SV GastenboekLinks


De Supportersvereniging

 

De supportersvereniging van FC Groningen is een zeer belangrijk onderdeel van FC Groningen. De supportersvereniging sponsort de jeugdopleiding en staat tussen de supporters en FC Groningen in. Ze proberen altijd voor de belangen van de supporters op te komen. De SV organiseert ieder jaar ook een aantal activiteiten. Wat heel uniek is dat de supportersvereniging ieder jaar de officiŽle opendag organiseert van FC Groningen. Dit zie je verder in Nederland niet dat de supportersvereniging van een club zo'n groot evenement organiseert met allemaal vrijwilligers die heb met veel plezier doen. De supportersvereniging is bijna gegroeid tot het magische aantal 3000. De euroborg heeft hier natuurlijk een groot aandeel in. Je moet lid zijn als je in het vernieuwde home een bezoekje wil brengen. Hier heb je dan weer een pasje voor nodig. Foto's van het home zullen nog volgen

 

Als je nog niet lid bent zou ik je ook zeker willen oproepen om je zo snel mogelijk lid te maken bij de supportersvereniging.

De voordelen op een rij:

 - 6 keer per jaar D'Olle Grieze

 - Korting bij de Fantour, je betaalt slecht 25 euro ipv 29

 - Na de wedstrijd nog even naar het gezellige home waar je als lid toegang hebt

 - Gratis een poster van de speler van het jaar en een setje spelerskaarten

Het lidmaatschap kost bijna niks als je beseft wat je ervoor terug krijgt.

Ben je onder de 18 of ouder dan 65 dan betaal je slechts 7,50 per seizoen. Anders betaal je 12 euro per seizoen wat nog steeds heel weinig is.

Nu direct aanmelden.