web statistics
Theo Huberts

 
Beddenspecialist Muzikant Gezondheid Radio Foto/Video  

   
       
 

 

 

Er wordt mij regelmatig gevraagd hoe bij mij deze lichamelijke verandering tot stand is gekomen. Vandaar hier een (simpele) uitleg met wat filmpjes.

 

Vanwege mijn diverse gezondheidsklachten gaf een goede Portugese vriend, begin 2013, mij het advies om Asea te gaan drinken. Nou heb ik dat soort verhalen wel meer gehoord. Echter, deze vriend was er zo van overtuigd dat het mij zou helpen .... Ik geloofde er niet echt in, maar had zoiets van: "Als hij het zegt" en "baat het niet dan schaadt het niet". Heb me er dan ook niet echt in verdiept en ben het gewoon, zonder enige verwachting, om een vriend een plezier te doen, dagelijks gaan drinken.

 

Aanvankelijk gebeurde er niets, echter na een aantal maanden begon ik mij opvallend beter te voelen. Begon zelfs overgewicht kwijt te raken.  Na een maand of 8 was ik al 8 kg overgewicht kwijt, had nog maar weinig last van kleine kwaaltjes en voelde me steeds energieker en gezonder. Ik gaf de "schuld" natuurlijk aan alles, en dacht niet eens aan Asea.

 

Een bezoek aan het ziekenhuis voor m'n half-jaarlijkse keuring schudde me wakker. Alle (bloed)waarden waren aanzienlijk gedaald. Allemaal van (jarenlang) te hoog naar normaal. De waarden waren zelfs ongebruikelijk voor mijn leeftijd. Nee, dit waren waarden voor iemand die veel jonger is. Dit kon niet ontstaan zijn door een verandering van levenspatroon, anders eten, andere medicijnen enz. Maar wat dan wel?

 

Toen ik buiten stond besefte ik het opeens. Dit moet Asea geweest zijn.

Ik ben me er toen in gaan verdiepen en was verrast. Dat wat ik erover las kwam me allemaal wel heel erg bekend voor. Ik ben nu, zoals je zult begrijpen, erg enthousiast geworden en ben m'n Portugese vriend erg dankbaar. Ik hoop er stiekem op dat ik binnenkort het bericht ga krijgen dat ik met een aantal medicijnen kan gaan stoppen :-)

 

Kortom, dit product heeft mijn leven drastisch positief veranderd.

 
     
  Maar wat is nu Asea?:  
     
     
  Hoe zit dat wetenschappelijk en medisch:  
     
     
  Hoe is  Asea ontstaan:  
     
     
 

+

-

-  Lichaam komt weer terug in balans, waardoor vele kwaaltjes minder worden en/of verdwijnen

-  Meer energie, meer weerstand, energieker.

-  Betere sportprestaties

-  Gezonder gevoel, alsof je weer jaren jonger bent

-  Remt veroudering af

-  Sneller en beter herstel na inspanningen (net als vroeger)

-  Betere en kortere nachtrust (slapen is van mij een hobby maar ook m'n werk)

-  Verlies aan overgewicht

-  2x daags een borrelglas drinken

-  Prijs: ongeveer 120- p.m.

 
   

Wil je meer weten? Stuur me even een mailtje >>>